Uitgeven

Voor diverse opdrachtgevers maken wij kranten, magazines en fotoboeken. Door de jaren heen hebben wij al behoorlijk veel kranten en magazines uitgegeven. We hebben ook een aantal titels die we zelf uitgeven waaronder de Clubkrant. Op deze pagina vindt u meer informatie hier over.

Kranten en drukwerk verleden tijd? Nog lang niet! Kranten en magazines hebben een natuurlijke aantrekkingskracht. Iedereen pakt wel eens ‘ff dat krantje’ of bladeren even ergens door heen. Een fraai magazine of een mooi boek over een onderwerp dat je aanspreekt. Dat bewaar je.

De Onderwijskrant
Op De Onderwijskrant.nl, kunt u alle informatie vinden over een krant of magazine voor uw school. Daarnaast kunt u de voorbeelden bekijken. Een veelzijdig overzicht van uitgaves die wij hebben gemaakt voor verschillende scholen.

De Clubkrant
Op De Clubkrant.com, kunt u alle informatie vinden over De Clubkrant. Daarnaast kunt u de voorbeelden bekijken. Een overzicht van uitgaves die wij hebben gemaakt op basis van verschillende regio’s.

De Sportkrant
Op De Sportkrant.eu, kunt u alle informatie vinden over De Sportkrant. Een krant die gaat over de plaatselijke sportverenigingen. Met uitgaves van verschillende regio’s. De voorbeelden en meer informatie kunt u bekijken op de website. Daarnaast kunt u ook zien welke verenigingen meedoen.

De Presentatiegids
Op De Presentatiegids.nl, kunt u alle informatie vinden over een gids om uw vereniging in de schijnwerpers te zetten. Heeft u veel nieuws te vertellen voor het nieuwe seizoen of bijvoorbeeld in de winterstop, dan kunt u dit mooi in een gids laten uitwerken.

Fotojaarboeken
Op Fotojaarboeken.nl, kunt u alle informatie vinden over een fotojaarboek voor uw school. Wat gebeurd er allemaal rondom school, welke leerlingen zitten er allemaal in welke klas. Een overzicht met foto’s mooi vormgegeven in een boek. Een beter beeld krijgen bij een fotojaarboek? Bekijk dan de website. Hierop kunt u voorbeelden zien, maar ook meer informatie over de fotojaarboeken.

De Jubileumgids
Op De Jubileumgids.nl, kunt u alle informatie vinden over een jubileumgids voor uw vereniging. Stel uw vereniging bestaat bijvoorbeeld 100 jaar, wat is er dan mooier om dat bekend te maken in een mooie gids. Met mooie foto’s en met teksten over de afgelopen 100 jaar. Wilt u meer informatie en voorbeelden zien? Bekijk dan de website.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88