Drukwerk

Drukwerk is er in veel verschillende soorten en maten te krijgen. Van visitekaarten tot contour gesneden logo’s. Middelen om uw boodschap bekend te maken en te communiceren kunnen zowel online als offline. Na veel gedegen onderzoeken blijkt dat print en offline reclame nog steeds leading is. Het belangrijkste punt is dat gedrukte media een natuurlijke aantrekkingskracht heeft. En uw drukwerk dus ook!

Een visueel plaatje en een tastbaar iets waar uw bedrijfsnaam en logo op staat Dat zorgt voor herkenbaarheid, herkenbaarheid is goed voor uw naamsbekendheid en herkenbaarheid doet verkopen.

Uw huisstijl moet herkenbaar zijn in al het drukwerk dat u laat maken. Visitekaarten, briefpapier, enveloppen. Dit zijn de meest voorkomende producten waarbij uw huisstijl op bedrukt kan worden. Uiteraard kunnen wij voor u de vormgeving uit handen nemen en volgens uw logo en uw huisstijl het drukwerk ontwerpen.

Wij ontwerpen altijd vanuit een identiteit. Een huisstijlwijzer voor de gehele uitstraling van uw bedrijf. Vanuit dit document kunnen we snel schakelen naar andere middelen om voor uw bedrijf in te zetten. Presentatiemappen, flyers, notitieblokken, brochures, magazines, cadeaubonnen en veel meer kunt u bij ons laten ontwerpen en drukken.

Afspraak maken

Wilt u deskundig advies hebben of wilt u langs komen? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op. Dan kunnen we een afspraak inplannen.

Stuur een bericht (0315) 34 18 88

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88