Internet diensten

Een website die functioneert

Met alleen een website die er mooi uitziet red je het niet, hij moet namelijk ook goed functioneren. Dit kan op verschillende manieren.

Het liefst heb je natuurlijk een website die snel is en niet bij iedere handeling moet laden. Dit kan natuurlijk afhangen van verschillende factoren. Gebruikt u bijvoorbeeld de goede hosting? Of worden de updates netjes bijgehouden?

Naast dat uw website snel moet zijn, is veiligheid ook essentieel. Maakt u gebruik van back-ups? Werkt uw website veilig bij transacties?

Hosting van hoogwaardige kwaliteit

Om een website draaiende te houden en ervoor te zorgen dat een website goed werkt, is een goede hosting erg belangrijk. Wij bieden verschillende soorten hosting van hoogwaardige kwaliteit.

Belangrijke zaken als back-up, die nog wel eens over het hoofd worden gezien, voeren wij dagelijks uit. Hierdoor zal je website nooit verdwijnen, wanneer er iets mee gebeurt. Daarnaast zijn onze hosting pakketten van alle gemakken voorzien. Virusscanners, FTP toegang, anti-spam software en een duidelijk controlepaneel waarmee u uw domein kunt beheren. Ook voor de verschillende open source systemen zoals Magento en WordPress bieden wij speciale hosting pakketten.

Website laten onderhouden?

Uw website moet onderhouden of aangepast worden? Wij kunnen uw werk uit handen nemen en zorgen dat uw website goed onderhouden wordt. Daarnaast kunnen wij ook dingen aanpassen op uw website. Naast dat het u werk scheelt, wordt uw website onderhouden door specialisten.

Uw favoriete domeinnaam?

Heeft u al een domeinnaam in gedachten? Maar u weet niet hoe u dit aan moet pakken? Of welke hosting u het best kunt nemen? Geen probleem. U kunt via ons uw favoriete domeinnaam en hosting voor uw website regelen.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88