Content Marketing.

Een verzamelwoord voor alles wat je ziet op een website. Tekst, foto’s, kleuren, blokken, indelingen, wat plaats je waar en ga zo maar door. Met een goede contentstrategie laat je je website voor je werken. Juiste content draagt bij aan de positionering bij zoekmachines en met content kun je de juiste boodschap formuleren voor je doelgroep.

Webteksten schrijven is niet eenvoudig. Als professional in uw vak kent u natuurlijk als geen ander de termen die uw bedrijf / producten en diensten het best omschrijven. Maar om dit goed over te brengen via uw website aan de bezoekers en om een pagina zo op te bouwen, af te wisselen met foto’s en contact knoppen is ons vak!

Content gaat echter verder dan alleen teksten en wij hebben de juiste kwaliteiten om voor u de goede content te maken. Niet ieder bedrijf heeft behoefte aan dezelfde content. Om in kaart te brengen waar uw website of shop behoefte aan heeft gaan we graag met u om tafel.

Zo kunnen we de juiste middelen kiezen voor de juiste content. Onze huisfotograaf komt graag bij je langs voor een reportage! Heeft u veel technische informatie? Dan maakt onze vormgever graag een infographic en onze marketeer onderzoekt waar uw doelgroep online behoefte aan heeft.

Met deze en meer middelen creëren we voor u de juiste content.

Een aantal voorbeelden.

Laat uw gegevens achter