Webshop maken.

Een webshop kan een leuke aanvulling zijn op uw bedrijfsactiviteiten. Wilt u een webshop zodat u meer traffic krijgt en dat u online omzet kunt scoren? Mocht u deze ambitie hebben dan kunnen we zeer goed van dienst zijn. Wij maken webshops die goed in de smaak vallen, snel zijn, goed navigeerbaar en omzet scoren voor onze klanten!

Een aankoop via het internet levert u direct geld op.
Wij zijn graag je partner om een webshop te maken en te onderhouden. Want als je nieuwe webwinkel klaar is. Moet deze bekend worden gemaakt aan het grote publiek! Ook daar kunnen we u in assisteren.

Webshop
Een webshop bouwen is een investering in uw bedrijf. Het is uw online toonbank en zorgt voor dat u producten of diensten verkoopt. Ieder bedrijf met de ambitie om online te starten met een webshop krijgt te maken met keuzes. Hoe ga ik mijn producten verkopen. Wat voor keuzes moeten mensen kunnen maken. Processen die zeer belangrijk zijn voor het succes van uw shop.

Graag gaan we samen met u om tafel zitten om onze kennis met u te delen en een startpunt te formuleren zodat u aan de slag kunt.

De webshops die we maken zijn altijd op maat. Elke shop heeft bepaalde eigenschappen en die kunnen wij invullen met modules op maat. Wil je bijvoorbeeld dat klanten een maat of kleur kunnen kiezen? Of zelfs iets samenstellen? Dan maken wij dat graag voor u in orde.

Koppelingen
We kunnen voor u als online ondernemer het leven makkelijk maken door uw webshop te koppelen met bijvoorbeeld uw administratie / voorraad systeem. Ook het koppelen van diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, klarna, credit cards, automatische incasso’s doen we voor u.

De automatisering van een binnenkomende order en afhandeling daarvan kan ver gaan. We horen graag uw wensen zodat we u van een juist advies kunnen voorzien.

CMS Systeem
Uiteraard verzorgen we een eenvoudig te gebruiken CMS systeem welke op uw wensen wordt afgestemd. Zo kunt u zelf ook producten of andere informatie toevoegen of wijzigen.

Klein beginnen of gelijk groot?
Heb je maar een paar producten of juist heel veel? Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Lees hier meer over het promoten van je website door SEO, SEA, Content, Social media etc.

Een aantal voorbeelden.

Laat uw gegevens achter