Website maken.

Mijnen Media kan voor niet alleen een website maken maar we verzorgen graag het hele plaatje. Van ontwerp tot realisatie en livegang van jou vindbaarheid op het internet. Deze vindbaarheid is belangrijk. Het wekt vertrouwen bij uw klanten. En u wilt natuurlijk naar voren komen als mensen naar uw bedrijf of diensten zoeken.

Webdesign en vindbaarheid
Met ons team van vormgevers en marketeers zetten we voor u een goed vindbare website op.

Het maken van een website gaat verder dan alleen een mooie weergave van uw logo en diensten. We kijken niet alleen naar de ontwikkelingen op gebied van vormgeving en techniek. Maar ook naar uw concurrenten zodat we u positief kunnen onderscheiden.

Wat mag u van een Mijnen Media website verwachten?
We gaan ervoor om een optimale website neer te zetten. Denk hierbij aan eenvoudige navigatie, snelheid, schaalbaarheid en u wilt natuurlijk ook uw website op verschillende apparaten laten zien. Uw website moet net zo goed werken op een mobiele telefoon als op uw desktop computer.

Wat uw klanten niet zien maar wat wel heel belangrijk is, is dat aan de achterkant de website ook goed wordt ingericht. Voor de vindbaarheid is het van belang dat de juiste content op de juiste plek staat. Tevens zorgen we ook voor controle punten. Zo passen we tools als Google search console en Google analytics toe om te meten hoe uw website presteert.

CMS systeem?
We doen alles in overleg met u en maken uw website daarom ook op maat voor uw wensen. Mijnen Media kan voor u een CMS systeem instellen zodat u zelf ook eenvoudig uw website kunt beheren.

Complete ontzorging
Het hele plaatje. Wat houdt dat dan in? Om een website te maken zodat uw klanten de website kunnen bereiken, moet deze ergens worden opgeslagen. Dat opslaan vindt plaats op onze servers. Onze server zorgt ook voor het ontvangen, versturen en bewaren van uw mail. Uiteraard kunnen we ook office 365 koppelen mocht u zelf al een mailserver hebben.

Ook domeinregistratie kunnen we voor u doen. Stel u wilt een domein registreren. Als u al klant bent dan hoeft u dat alleen maar door te mailen en we regelen het voor u. Binnen een uur is de domeinnaam van u, en binnen maximaal 6 uur kunt u aan de slag met e-mail.

Veiligheid
Een SSL certificaat draagt bij aan de veiligheid van uw website. En zorgt ervoor dat uw site voorrang krijgt ten opzichte van websites zonder SSL certificaat. De versleuteling van onze SSL certificaten zijn zeer gecompliceerd. En worden minimaal op basis van domeinvalidatie uitgevoerd.

Ook het installeren en updaten van deze certificaten doen we zelf.

Een aantal voorbeelden.

Laat uw gegevens achter