Zoekmachine advertenties (SEA).

Extra aandacht!
Het kan zijn dat uw website, producten of diensten extra aandacht nodig hebben. U kunt er dan voor kiezen om betaald te adverteren. U komt dan bij relevante bezoekers terecht omdat ze specifiek naar uw dienst of product zoeken. Stel dat iemand zoekt op een trui, en u verkoopt truien dan komt uw advertentie naar voren volgens de voorwaarden die we samen met u bepalen. U betaalt niet voor bezoekers die de advertentie niet zien. De voorwaarden zijn heel goed te bepalen. Denk hierbij aan regio, interesses, specifieke of brede zoekwoorden, op welk apparaat de advertenties getoond worden en veel meer. Ook kunt u met een banner onder de aandacht komen, zodat bezoekers direct een goede visuele indruk krijgen en op deze manier naar uw website brengt als ze er op klikken.

Ook voor business to business is adverteren zeer geschikt. Verkoopt u een dienst of product aan de zakelijke markt? Dan kan adverteren via zoekmachines u aanvragen opleveren.

Wilt u meer informatie of een sparringpartner om wegwijs te worden in het online adverteren?

Ook andere kanalen
SEA diensten beperken zich niet alleen tot zoekmachines. Ook kan er een campagne opgestart worden op bijvoorbeeld social media. Zo kunnen bijvoorbeeld Facebook en Instagram interessant zijn om met uw website, dienst, product of actie in contact te komen met uw doelgroep.

Voor meer informatie en mogelijkheden om online te adverteren kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een gratis analyse aan.

    Een aantal voorbeelden.

    Laat uw gegevens achter