Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Een begrip dat niet meer weg te denken is bij iedereen die een website heeft of met online bezig is. Letterlijk staat het voor Search Engine Optimization. En het betekent niets anders dan je website of webshop aanpassen voor een goede vindbaarheid. Een goede vindbaarheid bestaat uit een goede relevante pagina welke past bij het zoekgedrag van je klanten. Niet alleen tekst op je website die je product, dienst of onderwerp beschrijven is belangrijk. Maar ook de hoeveelheid tekst, hoe de tekst is opgebouwd, links, META descriptions, URL maar ook snelheid en nog meer zaken die samen een geheel vormen voor de vindbaarheid op het internet.

Hoe beter vindbaar u bent, des te meer traffic en kans op conversies u heeft. Daarom is het van belang dat SEO uw aandacht heeft. Graag adviseren we u!

Hoe helpen jullie mij?
We starten met een analyse van je website, pagina’s, producten en diensten. Daarbij kijken we naar het onderwerp, zoekwoorden, snelheid, links, meta descriptions en meer. Vervolgens kijken we wat het zoekgedrag is van de bezoekers en daarop baseren we een plan van aanpak met verbeteringen zodat u meer bezoekers op uw website krijgt.

Een aantal voorbeelden.

Laat uw gegevens achter