Polo’s en T-shirts.

Promotionele en professionele doeleinden.

Wij hebben een uitgebreid assortiment Polo’s en T-shirts voor u. Voor een evenement of als bedrijfskleding. Er zitten zeker polo’s of t-shirts voor je bij!

Onze T-shirts hebben een uitstekende pasvorm, hebben een mooi design en kunnen veelal uitgevoerd worden met een rond of V-hals. Ook zijn er veel kleuren beschikbaar.

Ook deze kunt u uiteraard voorzien van een mooie bedrukking of borduring.

Polo’s zijn over het algemeen een populaire keuze. Een polo ziet er netjes uit en draagt ook zeer comfortabel. Wij hebben polo’s in het assortiment voor promotionele doeleinden, welke iets goedkoper zijn. Of voor professioneel gebruik. Deze polo’s zijn van een hogere kwaliteit.

De polo’s en t-shirts hebben een aansluitende pasvorm, evt. drieknoops sluiting in dezelfde kleuren, nektape, veelal van katoen en zeer geschikt om te borduren of bedrukken.

Bedrukken en borduren

Het bedrukken van kleding kan door middel van transfers. Wij maken transfers voor verschillende doeleinden. Transfers voor werkkleding, promotionele kleding en sportkleding. Waarom bedrukking? Omdat dit uw identiteit als bedrijf versterkt en bijdraagt aan een positief imago en naamsbekendheid. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal. Aan te brengen op alle soorten kleding.

Bestaat uw huisstijl uit PMS kleuren? Dit kunnen wij ook verzorgen in een transfer. Zo heeft u exact dezelfde kleuren. Ook een metallic effect, of fluor en reflectie transfers zijn mogelijk!

Transfers

Een transfer is een soort folie waar de bedrukking op wordt gemaakt. Deze wordt door middel van hitte op het kledingstuk gedrukt.

Wij kunnen voor u transfers maken met een borduurlook, of zelfs van geweven materiaal.

Doordat we werken met deze unieke transfers kunnen we op alle textielsoorten bedrukken. Daarmee kunt u exact dezelfde transfer op bijv. een shirt, tas of werkkleding bedrukken.

Laat uw gegevens achter