HRM Allround.

Uw organisatie is in beweging en u vraagt dus ook van uw medewerkers dat zij in beweging blijven, dat zij zich verder ontwikkelen. Vaak is dat een hele uitdaging en heeft dat ook veel gevolgen voor de teams binnen uw organisatie.

HRM Allround

Succesvolle organisaties hebben gemotiveerde medewerkers, goed functionerende teams en een passende organisatiestructuur en organisatiecultuur. Ik ben uw senior adviseur en sparringpartner in al deze zaken. Personeelsmanagement, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling, ik pak het graag voor u op. Iedere organisatie is anders en de behoefte aan HR-ondersteuning verschilt per bedrijf en per situatie. Daarom zoek ik altijd samen met de opdrachtgever naar een oplossing op maat. U kunt mij inschakelen voor afgebakende HR-projecten zoals organisatieveranderingen. Ik kan uw vaste sparringpartner zijn voor personeel en organisatie. Maar ik ben ook beschikbaar voor tijdelijke vervanging en interim-opdrachten.

Klant

HRM Allround

Diensten

Online

Jaar

2018

Bekijk website

“Uw sparringpartner voor personeel en organisatie”

Responsive

Om te zorgen dat je op alle momenten kunt reserveren of informatie op kunt zoeken, hebben we de website zo gemaakt dat je naast je computer, bijvoorbeeld op je iPad kunt kijken of zelfs op je mobiele telefoon! Kortom van alle gemakken voorzien.