Online Bomen & Planten.

Online Bomen en Planten is een groot gespecialiseerde boomkwekerij die zich richt op grote vaste bomen en struiken rechtstreeks vanuit de volle grond.

Online Bomen & Planten

Eigenaar Mark Rood produceert al jaren lang bomen, struiken/heesters en vaste planten voor gemeenten, kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Sinds 3 jaar verkopen wij, Mark Rood en Erik Brandenbarg onze producten online.  Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan, wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten.

sinds 1 december 2018 kunt u via internet Online Bomen en Planten diverse bomen en planten via onze uitgebreide webshop bestellen.

Klant

Online Bomen & Planten

Diensten

Online

Jaar

2018

Bekijk website

"Iedere dag wordt er in onze 10 ha grote kwekerij met zorg en aandacht gewerkt aan de kwaliteit van de bomen, coniferen en struiken."

Webshop

Een webshop die u werk uit handen neemt, dat is de bedoeling van Online Bomen & Planten. Door middel van een gemakkelijke navigatie en een duidelijke betaalmethode kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Twijfelt u nog? Dan bent u ook altijd welkom om op locatie te komen.