Skip to main content

Strategische marketing

Wilt u uw bedrijf, merk of dienst bekend maken bij uw doelgroep op de lange termijn? Of wellicht wilt u naamsbekendheid opbouwen voor een merk, product of dienst. U kunt ook de contactmomenten uitbesteden en dan zorgen wij voor de communicatie met de juiste doelgroep.

Via een conceptmatige strategie bekijken we samen met u de mogelijkheden, kansen en bedreigingen en vervolgens brengen wij middels een onderzoek uw profiel in kaart en waar u naar toe wilt. Wij analyseren uw concullega’s, combineren de bevindingen met trends en ontwikkelingen en stellen een uniek visueel concept voor u samen. Op basis van uw inhoudelijke marktkennis kunnen we een strategie formuleren die bijdraagt aan uw doelstelling.

We ontwikkelen niet alleen sterke vormgeving, maar maken effectieve offline en online middelen.

In de strategie nemen we alleen de middelen mee die passen bij uw doel. We kiezen de relevante content. Dit kunnen foto’s, tekst, video, website, social media, drukwerk of andere beelddragers zijn.

Wij presenteren dit onderzoek op een visuele manier zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat en wat uw klanten te zien krijgen.

Zo zorgen we ervoor dat u bij de mensen in het hoofd komt en er niet meer uit gaat.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88

Populaire bestemmingen

Bekijk hier onze meest geboekte arrangementen.