Webdesign

Eenvoud & transparantie

Webdesign gaat verder dan alleen het mooi weergeven van teksten, foto’s, illustraties en icoontjes. Het is namelijk van groot belang dat ook de navigatie eenvoudig en transparant is.

De relevante informatie moet voor een bezoeker eenvoudig te vinden zijn en weer eenvoudig terug gevonden kunnen worden bij een volgend bezoek. Daarnaast is interactie de manier om uw website goed te benutten, en voor u te laten werken.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat we de beweging van uw doelgroep in een rechte lijn brengen met uw website. Wij weten hoe we de informatie moeten stromen en wat we waar neer moeten zetten. Webdesign zoals wij dat verstaan zorgt voor contact tussen u en uw klant/bezoeker.

Herkenbaarheid voor een bezoeker is van groot belang. Daarom voeren wij uw identiteit/huisstijl door in het design van uw website. Indien nodig/gewenst maken wij alle nodige onderdelen op maat voor uw website. Heeft u al een website, en wilt u niet aan een compleet nieuwe website beginnen, maar een update op uw huidige ontwerp voeren? Ook daarin kunnen wij u adviseren en een oplossing bieden.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88