Hoe gaan we te werk?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hanteren wij een duidelijke en strakke werkwijze. Hierdoor kunnen wij prettig met u samen werken, en u prettig met ons. We weten beiden waar we aan toe zijn en hoe we er voor staan.

1

Overleg

Voordat we beginnen met het maken van een ontwerp, kijken we eerst naar het doel en spreken we samen met u de details door. Dit zetten we af tegen concullega’s, trends en ontwikkelingen. Vervolgens verwerken we dit in een mooi rapport. Hierin geven we ook advies; wat is wel mogelijk of verstandig en wat niet? Wij zorgen altijd voor een oplossing totdat iedereen tevreden is. Samen met u zetten we dan een unieke koers naar online succes uit.
2

Content

Is de koers uitgestippeld? Dan gaan we aan de slag met de content. Uw foto’s en teksten laten we samenwerken met uw identiteit en huisstijl. We kijken kritisch naar de tekst en indeling zodat we een SEO-proof website kunnen maken voor u. Onze geheime content-strategie verklappen we natuurlijk niet. Maar door veel tijd te stoppen in trends en ontwikkeling profiteren onze klanten van onze kennis! Wij presenteren een ontwerp aan u waarin uw identiteit, uw wensen, onze kennis zit, waar u ‘live’ doorheen kunt klikken om u een idee te geven van het eindresultaat.
3

Realisatie

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, vertalen we alle content naar uw website. Er wordt natuurlijk vanuit het ontwerp gewerkt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer de de website gerealiseerd is, is het voor u mogelijk om nog een laatste ‘check’ te doen. Zijn er toch dingen waar u niet tevreden over bent, dan passen wij dit voor u aan. Tot dat de website in uw ogen & onze ogen perfect is.
4

After-service

Is de website online? Dan stopt onze dienstverlening zeker niet. Het is namelijk van groot belang voor online succes dat uw website continu wordt bijgewerkt. Het web is continu in beweging. Wij hebben de tools en de kennis om uw website actueel te houden en voor u te laten werken.