Wie zijn we.

Als reclamebureau hebben wij een uitgebreid dienstenpakket samengesteld. Dit is mogelijk gemaakt dankzij onze ervaring in de afgelopen 25 jaar.

Wij streven ernaar om een lange termijn relatie met onze klanten op te bouwen. Wij blijven altijd investeren in de relatie met onze opdrachtgevers. Dit doen we door extra aandacht en zorg te besteden aan u.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, huisstijl, website, het uitgeven van een krant of het realiseren van een campagne, onze diensten zijn doeltreffend, overtuigend en betaalbaar.

Ook de combinatie van online & offline reclame kunnen wij voor u realiseren en/of versterken zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Jeroen Mijnen

Oprichter, Media Adviseur

Jeroen kijkt graag met u mee hoe uw behoefte kan worden ingevuld. Een passende oplossing bedenken die vóór u werkt is zijn uitdaging. Jeroen is een schakel tussen klant, dtp en het eindresultaat. “Vormgeving over de gehele linie die uw bedrijf als merk in de markt zet, vind ik belangrijk``

Gerrie Nijenhuis

Verkoop medewerker / Media Adviseur

Gerrie is onze zeer enthousiaste verkoop medewerker / media adviseur. Mocht u Gerrie aan de telefoon krijgen dan hangt u met een glimlach op!

Leo Mijnen

DTP'er

Leo heeft jarenlange ervaring in het creatieve vak en daardoor loopt hij niet gauw meer tegen een verrassing aan.

Dominique Scheepers

Grafische Vormgever

Photoshop of vector uitdaging? Dominique weet van een concept idee altijd een treffend design te maken. Korte lijnen binnen Mijnen Media zorgen ervoor dat er vaak treffende designs worden gemaakt.

Edwin Hurrebrink

Verkoop medewerker / Media Adviseur

Edwin is al meer dan 15 jaar actief bij Mijnen Media. Een verkoopadviseur in hart en nieren. Edwin laat u altijd kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn. Hij selecteert voor u de juiste middelen voor uw boodschap.

Balou

Welkomstcomité

Geen doos is te groot. Balou verwelkomt iedere koerier die met een doos de deur binnen wandelt. Hij wacht altijd netjes totdat de doos leeg is en maakt deze vakkundig geschikt voor de prullenbak. Uiteraard bewaakt hij ook de lunch van iedereen.
Overleg

Voordat we beginnen met het maken van een ontwerp, kijken we eerst naar het doel en spreken we samen met u de details door. Dit zetten we af tegen concullega’s, trends en ontwikkelingen. Vervolgens verwerken we dit in een mooi rapport. Hierin geven we ook advies; wat is wel mogelijk of verstandig en wat niet? Wij zorgen altijd voor een oplossing totdat iedereen tevreden is. Samen met u zetten we dan een unieke koers naar online succes uit.

Content

Is de koers uitgestippeld? Dan gaan we aan de slag met de content. Uw foto’s en teksten laten we samenwerken met uw identiteit en huisstijl. We kijken kritisch naar de tekst en indeling zodat we een SEO-proof website kunnen maken voor u. Onze geheime content-strategie verklappen we natuurlijk niet. Maar door veel tijd te stoppen in trends en ontwikkeling profiteren onze klanten van onze kennis! Wij presenteren een ontwerp aan u waarin uw identiteit, uw wensen, onze kennis zit, waar u ‘live’ doorheen kunt klikken om u een idee te geven van het eindresultaat.

Realisatie

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, vertalen we alle content naar uw website. Er wordt natuurlijk vanuit het ontwerp gewerkt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer de de website gerealiseerd is, is het voor u mogelijk om nog een laatste ‘check’ te doen. Zijn er toch dingen waar u niet tevreden over bent, dan passen wij dit voor u aan. Tot dat de website in uw ogen & onze ogen perfect is.

After-service

Is de website online? Dan stopt onze dienstverlening zeker niet. Het is namelijk van groot belang voor online succes dat uw website continu wordt bijgewerkt. Het web is continu in beweging. Wij hebben de tools en de kennis om uw website actueel te houden en voor u te laten werken.

Afspraak maken

Wilt u deskundig advies hebben of wilt u langs komen? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op. Dan kunnen we een afspraak inplannen.

Stuur een bericht (0315) 34 18 88

Contact opnemen

Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs om uw wensen te bespreken onder het genot van een kop koffie

Stuur een bericht (0315) 34 18 88