Wie zijn we.

Als reclamebureau hebben wij een uitgebreid dienstenpakket samengesteld. Dit is mogelijk gemaakt dankzij onze ervaring in de afgelopen 25 jaar.

Wij streven ernaar om een lange termijn relatie met onze klanten op te bouwen. Wij blijven altijd investeren in de relatie met onze opdrachtgevers. Dit doen we door extra aandacht en zorg te besteden aan u.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, huisstijl, website, het uitgeven van een krant of het realiseren van een campagne, onze diensten zijn doeltreffend, overtuigend en betaalbaar.

Ook de combinatie van online & offline reclame kunnen wij voor u realiseren en/of versterken zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Wij staan voor u klaar.

Oprichter, Media Adviseur

Jeroen Mijnen

Jeroen is een schakel tussen klant, dtp en het eindresultaat.

Jeroen kijkt graag met u mee hoe uw behoefte kan worden ingevuld. Een passende oplossing bedenken die vóór u werkt is zijn uitdaging. Jeroen is een schakel tussen klant, dtp en het eindresultaat. “Vormgeving over de gehele linie die uw bedrijf als merk in de markt zet, vind ik belangrijk"
Verkoop adviseur

Gerrie Nijenhuis

Mocht u Gerrie aan de telefoon krijgen dan hangt u met een glimlach op!

Gerrie is onze zeer enthousiaste verkoop medewerker / media adviseur. Mocht u Gerrie aan de telefoon krijgen dan hangt u met een glimlach op!
DTP'er

Leo Mijnen

Leo heeft jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in het creatieve vak.

Door jarenlange ervaring in het creatieve vak heeft Leo veel kennis opgebouwd en heeft hij alle ontwikkelingen door de jaren bewust meegemaakt. Hij loopt daardoor niet gauw meer tegen een verrassing aan en weet altijd tot een geschikte oplossing te komen.
Grafisch Vormgever

Dominique Scheepers

Dominique weet van een concept altijd een treffend design te maken.

Photoshop of vector uitdaging? Dominique weet van een concept altijd een treffend design te maken. Korte lijnen binnen Mijnen Media zorgen ervoor dat er vaak treffende designs worden gemaakt.
Verkoop Adviseur

Edwin Hurrebrink

Edwin selecteert voor u de juiste middelen voor uw boodschap.

Edwin is al meer dan 15 jaar actief bij Mijnen Media. Een verkoopadviseur in hart en nieren. Edwin laat u altijd kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn. Hij selecteert voor u de juiste middelen voor uw boodschap.
Welkomstcomité

Balou

Balou verwelkomt iedere koerier die met een doos de deur binnen wandelt.

Geen doos is te groot. Balou verwelkomt iedere koerier die met een doos de deur binnen wandelt. Hij wacht altijd netjes totdat de doos leeg is en maakt deze vakkundig geschikt voor de prullenbak. Uiteraard bewaakt hij ook de lunch van iedereen.