Skip to main content

Een reclamebureau met de aandacht die u verdient.

Een interessante partij voor sportverenigingen die graag 1 aanspreekpunt hebben voor hun online en offline reclame.

Wat kunnen we bieden?

Kleding

Reclameborden / Spandoeken

Websites

Drukwerk

Sponsorwerving

Kleding

Kleding is een belangrijk onderdeel bij een sportvereniging. Door middel van kleding kun je je als sportvereniging onderscheiden van de rest.

Door de goede samenwerkingen met A-merken bieden wij een ruim aanbod aan kleuren en modellen van sportkleding aanbieden en voorzien van bedrukking.

Hierdoor zorg je dat je als sportvereniging altijd de uitrusting vindt die passend is. Daarnaast zorgt dit ook voor eenheid binnen de club dat resulteert in een professionele uitstraling.

Meer info

Waarom verenigingen met ons willen samenwerken:

Uitgebreide collectie
Breed aanbod artikelen

Complete collecties
Lang lopend incl. accessoires

Mooie pasvormen
Hoogwaardige kwaliteit

Maatwerk kleding
Door middel van sublimatie druk

Ontwerp en bedrukking
Alles in eigen huis

Showroom bekijken
Passen en bekijken is mogelijk

Voorraadhoudend
Collecties altijd op voorraad

Snelle levering
Korte lijnen, snelle levering

Geen gedoe
Alles loopt via één partij

Deze verenigingen gingen u al voor:

Diverse scholen

Reclameborden / spandoeken

Iedere vereniging heeft sponsoren nodig. Vaak zie je dan ook dat verenigingen hun sponsoren de mogelijkheid bieden tot het ophangen van een reclamebord. Wij kunnen u hierbij helpen. Van ontwerp tot eindproduct. Ook de handling met proefdrukken en het afleveren van de borden op locatie.

Alle soorten reclameborden kunnen we u leveren. Of het nou Dibond materiaal is of HPL (trespa). We vervaardigen alle borden in eigen huis.

Spandoeken zijn ook steeds populairder bij sportverenigingen door het flexibele karakter. Samen met reclameborden kan dit het sportpark een mooie uitstraling geven.

Uiteraard kunnen we uw vereniging ook de spandoeken leveren. Van ontwerp tot afleveren!

Omdat we alles in eigen huis maken, kunnen we ook voorraadhoudend zijn mbt reclameborden, zo kunnen we altijd snel leveren.

Meer info

Deze verenigingen gingen u al voor:

Websites

Een website is in deze dagen niet meer weg te denken voor een vereniging. Enerzijds om nieuws te delen. Anderzijds om leden te informeren over het wel of niet doorgaan van een wedstrijd of andere informatie.

Wij hebben een professionele afdeling voor het maken, onderhouden en hosten van websites en online producten.

Het koppelen van de verenigingssite met bijv. sportlink zodat altijd de actuele competitiestanden te zien zijn op de site.

Meer info

Druk en Printwerk

Als producerend reclamebureau maken we ook printwerk voor verenigingen. Brengt uw vereniging bijv. boekjes of magazines uit voor de leden. Of heeft u bij elke thuiswedstrijd een programma beschikbaar voor de bezoekers. Hier kunnen we u ook bij helpen.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om bijvvoorbeeld de kantine aan te kleden met prints of folie.

Door alles in eigen huis te doen met professionele printers en afwerk apparatuur kunnen we een breed scala aan producten bieden.

Meer info

STAP 1
Samenwerking

STAP 2
Overleg / Brainstormen

STAP 3
Benaderen sponsoren

Werven van sponsoren

Heeft uw vereniging moeite met het vinden van sponsoren of is de sponsorcommissie niet op volle kracht? dan kunnen wij u daar ook mee helpen.

Een team van vriendelijke en ervaren acquisiteurs kunnen ingezet worden om sponsoren / bedrijven te benaderen met de vraag of ze uw vereniging willen sponsoren. Als het goed is heeft u al eens iemand van ons gesproken, dus u zou bekend kunnen zijn met de vrijblijvend-, vriendelijkheid waarmee we mensen / bedrijven benaderen.

We gaan graag met u in overleg over bijvoorbeeld wat we een sponsor kunnen bieden.

Dit kan in pakketvorm bijvoorbeeld een logo op de kleding zijn maar ook vlaggen, reclameborden, een plek op de website, een spandoek, stickers op de deur van de kleedkamer en alles wat we samen nog meer kunnen bedenken wat relevant voor uw vereniging en sponsor kan zijn.

Heeft u al sponsorpakketten?
Dat is mooi! We helpen u graag aan een mooi sponsorbestand. En een sportpark met een (nog) mooie(re) uitstraling.

Meer info